Thursday, November 5, 2009

Permulaan




Salam.. Pertama-tamanya(kesalahan tatabahasa), blog ini wujud kerana telah lahir kebosanan dlm diri aku ('aku' adalah seorang penulis yg x bertauliah dan kini masih belum ditangkap oleh mana2 pihak berkuasa) yang sedang bercuti selama dua bulan.hahaha..

Mase tulis bende alah ni..aku terbayang muke HAKIM(kwn yg dikenali ktk berceramah di bilik WAN mase awal2 masuk inti), SYAZWAN(kwn yg dikenali n sgt terkenal disekolah die dulu) dan AIMAN (kwn inti yg dikenali sebelum masuk inti, ade jodoh bertemu mase interview JPA n kini bersatu di inti). Depa Semua(DS) mesti tidak sangka aku akn menulis blog. DS ade cakap dulu ktk zaman 90-an...

"Salad, ko tak nak buat blog ke?.. hahaha..Aku nak bace." disusuli senyuman muka penjenayah.

Aku pun turut same gelak~..hahah "aku buat blog??! (sambil gelak muka pembunuh bersiri, dlm hati "aku ade blog lah!"). Banyak lg yg korang x tau psl aku ni.. tak ape2.. bile aku nk bgtau rahsia aku..aku bgtau lah..skang ni bce je blog yg ni.

JAzli.. beliau adalah rumet aku.. (dalam enset aku name die Jazli Rumetku). Seorang yg sgt rajin study + basuh baju. Di mata warga inti aku dgn die tak selalu sama2, tpi di sebalik tabir(bukan kelambu) aku dgn die pon tak selalu sama-sama... Dia berjaya menjadi seorang rumet yg baik( aku pon berjaya kot). Suke sgt pergi kelas awal(terlalu awal), n aku selalu pergi kelas lmbt(tak de la lmbt sgt.. 45 minit je).

okeyh..esok nk cerita psl org lain plk..ini musim berkenal-kenalan..haha..

"ini kisah kami berdua" kata aiman dekat wan.
"eh, kau dah lupa ke?" balas wan.
"ooo..ini kisah kami semua!... di inti currypuff loreal university" jerit aiman**.

**kisah yg ade dalam kepale aku je..
dgn ini saya merasmikan pelancaran Boleh la Observe Gambar=B.L.O.G.. dgn lafaz
Bismillahir-Rahmanir-Rahim...

4 comments:

  1. hilllllllariousss!

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. wan- hillary duff!

    Rudy- haha..kenape remove rudy??..nak bace..nak bace..

    ReplyDelete
  4. hahaha! ak cam blur~
    tp cam happening je kat inti currypuff loreal university ko nehhh...hak3! bes2!

    ReplyDelete

Boleh Lah Komen. Terima Kasih (^_^)